My lovely family

My lovely family

jatoh chenta ngan secret garden....

Thursday, January 19, 2012

~ salam ~
Berdasarkan tajuk di atas...huhu... bg penggemar cite korea n pde yg lom lyn lg cite ni, boleyyy la di sajezkan utk  b'chenta ngn cite ni sbb mmg bestt... huhuhu... entri sblom ni aku de post kan video clip cite nye... wahhhh rse cm aku lak duk b'cinta ngan hero nye... ensem sgt.... hoho.. cmne aku leh t'jebak ngn cite ni??? heh, last wekend noyu (adik aku) duk melayan k-pop hitz... pastu nye kluar la lagu utk cite ni... aku x tau la pe tjuk lagu tu... time lagu tuh, noyu ngan along duk la b'cite ngn xcited nye psl cite neh... aku pe lg, 1st time tgk muka hero n heroin pn aku dh leh rse cite nye best... n tanpa membuang mse aku pn amik la copy cite tu...2 ari lepas aku strt lyn cite nye.... ari pertama tgk smpi kol 3 pg... pnyer la xcited... huhu..pdhal sok kje... x sdr dr tol...pastu mula la x b'smngat nk p kije... heh ( p/s: jgn lyn cite ni time kije...kalo x nyesal....haha) smlm pn smbg tgk lg, tp x lrt nk menahan mta, smpi t'lelap.... tggl 2 episod jek lg...arini dh leh abes kan.... waahhhhh sarangeooo kim jon woon... ahakzzz

2 what do u think:

azwamatnoor said...

huda..nk tgk jugak..tp xdok soft copy..nti nk amik jgk la dr awk

noorulhuda muda said...

heh boley3...

Post a Comment